Az új-Delhiben működő BigDaddyCustomz nevű műhely nem riad vissza a meglepő, európai szemnek nagyon furcsa átalakításoktól sem, most azonban – talán az ügyfél kérésére – meglehetősen visszafogottan nyúltak a Suzuki Baleno megjelenéséhez.

Kívül mindössze karosszériához hasonlóan feketére fényezett, 17 colos Momo Revenge könnyűfém felnik jelentik a változás. Az igazán nagy átalakítással az ajtót feltárva szembesül az ember. Majdnem mindent bőrrel vontak be a műszerfalon, az ajtókárpiton, az üléseken, a maradék helyre a lehető legtöbb esetben igyekeztek nagyon műfának látszó hatású betéteket elhelyezni, és az esetenként meghagyott műanyag elemeket is a bőrkárpit színére fényezték. Nem szórakoztak többszínű belsővel, a látható díszvarrásokon kívül még gyémántmintás részekkel dobták fel a belsőt. A BigDaddyCustoms egy hét alatt végez a Suzuki Baleno utasterének bebőrözésével, az ár 90 ezer rúpia azaz 380 ezer Ft. A felnikért és a Yokohama gumikért 48 ezer rúpiát, azaz 200 ezer Ft-ot kérnek.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!