Az olasz Capri szigetén hagyományosan a tetejüktől megszabadított autókkal fuvarozzák a turistákat, a Castagna manufaktúra legújabb alkotásán azonban a változó kor igényeinek megfelelően nem skalpolja meg a Fiat 500L karosszériáját, hanem meghagyja az utastér feletti tetőt napvitorlával kiegészítve, így a légkondicionáló kellemes hűsét is élvezhetik az utasok. De azokkal se akartak kiszűrni, akik inkább a napfényen sütkéreznének, ezért bő fél méterrel megtoldották az egyébként is nagy méretű hátsóval rendelkező Fiat 500L befejezését, itt alakították ki a nyitott fedélzetet.
<hidetes>

Az 540 mm-es toldást teakfa padlóval látták el, és négy darab, nagy méretű kézipoggyászt is el lehet helyezni a rekeszekben úgy, hogy még az utasoknak is marad helye. De nem egyszerű személyszállító a Castagna Fiat 500L Living Tiberio nevű alkotás, annak a fedélzetén van egy 10 literes víztartály is, amelynek segítségével a strandról érkező utasok megmosakodhatnak, mielőtt a szállodájukba visszaindulnak.

Az alvázhoz acél toldásokat hegesztettek, míg a sárvédők toldása üvegszálas műanyagból készült. A kapaszkodókat rozsdamentes acélból állították össze, és rengeteg kiegészítő (dísz) LED lámpát is kapott a karosszéria, amelyek szintén a hajózás világából érkeznek.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!