Noha az autótuning világában igazán a nyolcvanas években hódítottak az extrém méretű spoilerek és karosszériaszélesítések, ezek az elemek – visszafogottabb formában – mind a mai napig megtalálhatóak a palettán. Ezeket figurázza ki a holland Max Siedentopf egyedi alkotásaival.

Az Amszterdamban élő fiatalember időről-időre fogja magát és nekiindul a holland éjszakának – néhány kartondobozzal, vágóeszközzel és ragasztószalaggal felszerelkezve. Aztán másnap egy-egy holland autós azzal szembesül, hogy az előbb említett eszközök segítségével alaposan átépítették az autóját.

Arról nincs hír, mik az autótulajdonosok reakciói, leginkább azért, mert Max Siedentopf nem várja meg azokat. Amint elkészül a nagy mű, lő egy fényképet és megy is haza. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nyom nélkül eltávolítható a kartonpapír-tuning az autókról, tehát legfeljebb pár perces bosszúságot okoz ez a tulajdonosoknak. A művész weboldalán megtekinthetőek az idei áldozatok.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!