Manapság már a bűnözés sem a régi, a nehéz gazdasági helyzetben bizony már a maffiózóknak is meg kell gondolniuk, milyen verdával reprezentálnak. Nekik sietett a segítségére a japán Wald International tuningcég, akik persze normál halandóknak is hajlandóak eladni a Toyota Priushoz kifejlesztett Sports Line csomagot.

Ennél új első lökhárítót formáltak, amely magába foglalja a 2012-es Prius ködlámpa-egységeit, lejjebb húzták a küszöbborítást, hátul meg hatalmas kipufogókat és diffúzornak látszó betétet helyeztek el. A tuningelemek klasszikusan üvegszálas műanyagból készülnek. Apró figyelmességként légterelőket kaptak az oldalablakok, hátha valaki a klíma helyett a természetes szellőzést kedveli – és arról még esőben sem hajlandó lemondani. A kerékjáratokba hatalmas felniket helyeztek, amelyekre jól tapadó sport- és nem csökkentett gördülési ellenállású abroncsokat szereltek. Legyen bármennyire spórolós és környezetbarát a gengszter, de azért egy bizonyos szint alá még ők se mennek…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!