SWAT – mit is jelent? Egyrészt a Special Weapons and Tactics megnevezés rövidített betűszava, esetünkben viszont Special Way Auto Tuning. Ez sokkal jobban hangzik, s van benne élvezet annak is, aki ellen bevetik.

Márpedig a szóban forgó SWAT Lancia Dedra állandóan bevetésen van, hirdetve a tuning jófejségét. Tulaja, Dávid, aki egy Lancia Delta HF Integrale boldog tulajdonosa is, a Dedrát használja napi autónak.

Családi kombiból Military Wagon

A Dedra Dávidnál zuhant a tuning morajló kráterébe, amely matt feketén vetette ki magából. Idővel unalmassá vált a sötétség, így idén tovább alakult a kocsi. A fényezéssel matt feketített autó tetejére fóliaként került a fehér, a feliratok matricák. Átformálták továbbá a gyári lökhárítókat, elöl a jobb hűtés okán nagyobb lett a beömlőnyílás, hátul pedig letakarították a felesleges dolgokat. A csomagtérfedélről lekapták az ablaktörlőt, és amerikai stílusú szélességjelzőket szereltek fel, a fényszórókat fóliázták.

Az utastérben terepszínű a környezet, vegyítve a karbonhatású részletekkel. A pedálok és a váltógomb alumínium Az utastérben terepszínű a környezet, vegyítve a karbonhatású részletekkel. A pedálok és a váltógomb alumínium

Az utastérben már katonásabb a feeling. Az ajtókárpit betétjei és az üléshuzatok terepmintásak, a kemény felületek javát pedig karbonfólia borítja. Beépítettek egy vákuummérő órát, a váltógomb egyedi, felül alu, alul igazi karbon.

Mélynyomó és hatalmas erősítők uralják a csomagtartót Mélynyomó és hatalmas erősítők uralják a csomagtartót

A kocsi motorja 140 lóerős, 2,0 literes benzines. 50 mm-es csövekből varrtak rá sportkipufogó-rendszert, amelynek vége a kocsi bal hátuljánál, oldalt töri át a lökhárító síkját. Kapott még egy jó nagy direktszűrőt, sportgyertyákat, és nagyrészt feketére mázolták. A futómű is átesett sportosításon. Az első tengelynél a Dedra turbó keményebb rugóit szerelték be, a hátsók FK sportrugók. A gyári lengéscsillapítókat rövidítették és keményítették húzó és toló irányba is.

Szépen „legallyazták” a Dedrát, így eltűnt a hátsó ablaktörlő is. A kipufogónyílás nagyon hatásos geg Szépen „legallyazták” a Dedrát, így eltűnt a hátsó ablaktörlő is. A kipufogónyílás nagyon hatásos geg

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért