Hirdetés – Elvesztetted a slusszkulcsodat? Vagy biztosra mennél és klónoztatnál belőle egyet? Az www.autokulcsmasolas.com mindkét problémára megoldást kínál!

Az előbbi helyzet kicsit ugyan bonyolultabb, mint az utóbbi, de egyik sem megoldhatatlan. Lehetetlennek tűnő feladatok ugyanis nem léteznek. Nézzük meg, hogy egészen pontosan mivel kell számolnod a két forgatókönyv esetén.

A klónozás, vagyis meglévő kulcs alapján történő másolás pofonegyszerűen megvalósítható. Adott hozzá minden, és a megfelelő technikai háttérrel pillanatok leforgása alatt a markodba zárhatod a hőn vágyott pótkulcsodat. Érdemes ebben a variációban gondolkodnod, még akkor is, ha nem látod reális esélyét annak, hogy valahol magad mögött hagyd a slusszkulcsodat, ugyanis ez egy ténylegesen akadálymentesen, pikkpakk kivitelezhető történet.

Azért nem kell kétségbe esned akkor sem, ha a kulcsod nyomtalanul elvész és nincsen helyette másik. Az első gondolat ilyen helyzetben mindig a teljes pánik, de jó, ha tudod, hogy létezik megoldás a problémádra. Bajosabb és kicsit összetettebb, mint az előző verzió, viszont nem kivitelezhetetlen. A zár a kulcs a megoldáshoz, mégpedig a zárszerkezetből kiolvasható, kulcsprofilra vonatkozó információk.

Az eljárás bonyolultságát éppen ez adja, hiszen ki kell szerelni az autóból a zárat, ami alapján aztán elvégezhetőek az analízisek. Először is a mechanikus kódot kiolvassuk, ami alapján elkészülhet a kulcsprofil. Következő lépésben az indításgátlót olvassa ki a számítógép, ami aztán felvihetővé válik egy vadonatúj chip-re, ami a kulcs részét alkotja majd. Végül nem marad más, mint a távirányító kódolás és készen is van a folyamat.

Azért azt érdemes mindenképpen számításba venni, hogy a kulcs klónozás lényegesen olcsóbban létrehozható, mint a zár alapján történő másolás. Tehát ha módodban áll inkább félni, mint megijedni, akkor ez a lehető leggazdaságosabb stratégia. Viszont a gyakorlat jól mutatja, hogy az ember ritkán töpreng azon, hogy vajon mi az, amitől tarthat, így aztán a slusszkulcs elhagyása sem merül fel, mint valami jövőbeli lidérc, amitől óvakodni kellene. A ráeszmélés pedig már csak akkor következik be, amikor volt kulcs, nincs kulcs.

Az autokulcsmasolas.com bármikor a segítségedre siethet!

Éjjel-nappal a rendelkezésedre áll a gyors és precíz megoldás. Ezt azért érdemleges kihangsúlyozni, mert többnyire este történnek olyan meglepetések, amik azonnali orvoslást igényelnének. Miért is ne az éjszaka közepén döbbennél rá arra, hogy a slusszkulcsodnak csak a hűlt helyét találod…. A fentiek tudatában, azonban pánikra semmi ok, hiszen a szakszerű beavatkozásnak hála az elvesztés után nem sokkal már mondhatod is: van másik!