Világszerte több helyen is megrendezik a Lamborghini Super Trofeo nevű egyautós versenysorozatot, amelyben gyári építésű Gallardo autókkal küzdenek a pilóták.

Azonban úgy tűnik, az Egyesült Államokban nincs elég jelentkező az idei versenysorozatra, ezért még keresnek pilótákat a július 5-6-án induló szériába. A jelentkezőknek mindössze 35 000 dollárt kell fizetniük egy-egy versenyhétvégéért, illetve egy FIA C vagy D kategóriás versenyzői licenc birtokában kell lenniük. Aki netán sokallná az alkalmankénti 8 millió forintot, el kell mondani, hogy ezért a pénzért teljes csomagot kap a reménybeli pilóta.

Hétvégénként két 60 perces szabadedzés, egy 40 perces időmérő és két 50 perces futamot kapnak a már említett 35 000 dollárért cserébe, meg teljes ellátást és persze versenyzői belépőt a Lamborghini Super Trofeo futamoknak helyet adó nagy versenysorozatokra – Grand Am, ALMS, IMSA és IndyCar -, illetve az év végén a legjobb pilóta az olaszországi Világdöntőn is elindulhat majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!