Igen sikeres hétvégét zárt a HELL Racing Team versenyzőpárosa az ERT bajnokság szlovéniai fordulóján. A Renault Clio R3T-vel induló magyar egység az abszolút értékelés negyedik, a kétkerék-hajtású autók második helyezését szerezte meg a Velenje Rally-n, amivel a második pozícióba jött fel az ERT abszolút értékelésében.

Bessenyey Zoli (Bzzz) ismét nagyon boldogan fejezte be a versenyt, hiszen a lengyel-magyar szerelőcsapat, illetve a még csak második versenyes Renault Clio is újra bizonyított. Az új versenyautó ismét igazolta, hogy miért erre eset a csapat választása, hiszen a sokkal erősebb négykerékhajtású autókkal is felvette a versenyt. A többnyire száraz körülmények között rendezett gyorsaságikon a páros ismét folyamatosan tudott gyorsulni, ezzel pedig a kezdeti hatodik pozícióból nagyon gyorsan a negyedik helyre dolgozták fel magukat. Bár a verseny végére egy kisebb felhőszakadás okozott egy kis izgalmat, összességében Bzzz tovább tudta folytatni az év elején eltervezett fejlődési ütemet, újra ki tudtak próbálni pár új beállítást.

A csapat következő versenye a július közepén megrendezett Bulgár Rally lesz, ahol ismét az erős pontszerző helyeket célozza meg a magyar páros.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!