Van egy kis probléma ezzel az egyedi motorkerékpárral, mégpedig az, hogy nem egyedi, hanem pontosan 100 darabot kíván készíteni belőle a Vilner tuningcég. Nem a megjelenéssel van baj, hiszen a Vilner Ducati Monster 1100 EVO Bulgari szép darab, csak épp előfordulhat, hogy szembejön egy másik.

Az alkotás nevében szereplő Bulgari nem az olasz ékszerész-luxuscikk cégre, hanem a származásra utal. Az átalakítás egyébként leginkább a megjelenésre szorítkozik, új alumínium tartó került a váz elejére, lecserélték a fényszórót, az ülést, és 10 centivel megrövidítették a hátsó részt. Új műanyag borítást készítettek, amelyet a sajtóközlemény szerint az imádkozó sáska ihletett, amely kecses mozdulataival már a kung fu harcművészetnél is hasonló szerepet töltött be…

Mindezt egyébként gyöngyház fehérre fényezték, ennél azonban fontosabb lehet a potenciális vásárlónak, hogy az erőforrás teljesítményét is megnövelték. A gyári 100 helyett immár 110 lóerőnek parancsolhat a sofőr. Az árat még nem árulták el.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!