B. Gábor 30 éves, S. Imre 43 éves, valamint I. László 43 éves kaposvári lakosok 2013. április 15-én Pakson arra kényszerítettek egy helyi vállalkozót, hogy az általuk korábban egymillió forintért vásárolt, majd összetört motor helyett adjon nekik egy másikat, továbbá – az eladott motor hibáira tekintettel – fizessen még ötszázezer forint kártérítést – közölte a TEOL.hu hírportállal dr. Deák Balázs rendőr zászlós, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az erőszakos fellépés és fenyegetés hatására a sértett a követelésnek engedett, azonban sikerült időközben a történtekről tájékoztatnia egy ismerősét, aki aznap éjszaka értesítette minderről a rendőrséget. A kaposvári rendőrök elfogták, és a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították az említett három férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével.
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az említett kaposvári lakosok ellen. Kihallgatásukat követően a három férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!