A KSR csoport Motron Motorcycles márkája tetszetős megjelenésű és kedvező árú gépekkel indul harcba a vásárlókért, kezdetben 12 típus közül lehet választani, a benzinesek mellett pedig elektromos kétkerekűek is vannak a választékban.

Az első hazai Motron-szállítmányban többek között X-Nord névre hallgató túragépek is megtalálhatóak, ezek kétféle változatban elérhetőek Magyarországon 125 köbcentis erőforrással. A gyári bukókeret és a nagy terhelhetőségű csomagtartó mindkét kivitelnél alapfelszereltség, a Touring kiadáshoz pedig két oldaldoboz és egy top case is jár. E kiegészítőknek köszönhetően hosszabb túrára elengedő felszerelést is magával vihet a motoros anélkül, hogy hátizsákot kellene felvennie.

Az X-Nord nagy előnye, hogy már 16 éves kortól, A1-es vezetői engedéllyel használható, ennek okán tökéletesen alkalmas arra, hogy megszerettesse a fiatalokkal a motoros kalandozást. Jó hír a nagyobb motoros jogosítvánnyal rendelkezők számára, hogy a Motron X-Nord hamarosan 400-as motorral is elérhető lesz idehaza.