Moto undone, magyarul befejezetlen motorkerékpár névre hallgat Joey Ruiter Michigani formatervező alkotása, amely a látszattal ellentétben egy teljesen működőképes közlekedési eszköz, és le is van vizsgáztatva.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a motoros egy számítógépházon lovagol, és őszintén szólva másodikra se változik sokat a benyomás. Külön érdekessé teszi a megjelenést, hogy a külső borításnak számító fémlemezt nem fényezték, hanem tükörpolírozták, így azon a táj tükröződése látszik. Mivel az alkotó nem akarta megzavarni az összképet műszerek beépítésével, a menetinformációkat okostelefon-alkalmazás segítségével jeleníti meg a gép.

Kérdés, mennyire kényelmes az a nyereg ott Kérdés, mennyire kényelmes az a nyereg ott

A jármű egyébként elektromos hajtású, épp ezért nincs is szüksége nagy hűtőnyílásokra vagy épp kipufogóra, az 1 kW teljesítményű elektromos motorral 50 km/órás csúcssebességet tud elérni a moto undone, amely egy feltöltéssel 90 mérföldet, azaz közel 150 kilométert tud megtenni.

Nem számítógépház, hanem egy elektromos motorkerékpár van a képen látható úr lába között Nem számítógépház, hanem egy elektromos motorkerékpár van a képen látható úr lába között

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!