Az augusztus 11-én hatályba lépett új szabályozás szerint a kizárólag elektromos hajtású motorkerékpárok már zöld rendszámot kapnak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell utánuk regisztrációs adót és illetéket fizetni, sőt gépjárműadót sem! A német gyártású Kumpan elektromos robogókat forgalmazó EuroMotor erre rátesz még egy lapáttal, mert aki B kategóriás jogsival venne náluk A1 kategórias Kumpant, annak állják az A1/B125-ös jogsi megszerzésének költségét! De azok sem járnak rosszul, akiknek van motoros jogsija, mert nekik az EuroMotor üzletében levásárolható 100.000 Ft-os ajándékcsomaggal kedveskednek!

Az európai elektromos robogógyártásban úttörő, 2010-ben alapított német Kumpan electric éppen idén, az eddigi két, segédmotoros kategóriába tartozó kínálatát két A1 kategóriás (rendszámos, két személlyel használható), alapból két akkus modellel egészítette ki. Az 54 impulse 4 kW-os motorjából 70 km/órás végsebesség csikarható ki akár 120 km-es hatótáv mellett, a 7kW-os 54 ignite pedig egészen elképesztő, 100 km/órás végsebességre képes. Ez utóbbiból két azonnal elvihető darab van raktáron az EuroMotornál, de minden modell ötféle színben, háromféle ülésszínnel bármilyen variációban rendelhető is. Zöldrendszámos, kétszemélyes, 125 cm3-es benzines gépeknek megfelelő Kumpan Electric nagyrobogóik már 1.865 ezer Ft + ÁFA ártól, segédmotoros kategóriájú robogók pedig már 1.259 ezer Ft + ÁFA ártól kaphatók az EuroMotornál!

A Kumpan robogói tökéletesen ötvözik az olasz hőskor hangulatát a 21. századi technikával: a német precizitással fejlesztett és kivitelezett modelleket elláttak okostelefon-csatlakozóval, 7 colos érintőképernyővel, ráadásul kulcs nélkül használhatók. A LED-fényszóróval is elérhető, elöl-hátul tárcsafékes – az 54 impulse és az 54 ignite estében növelt hatásfokú, nagyobb első féktárcsával szerelt kombinált fékrendszerű (CBS) – Kumpan robogókkal a modern elektromos közlekedés minden előnye kihasználható a mindennapokban.