Érdekes párhuzamokat fedezhetünk fel az alábbi két videót nézve, amelyen mindkétszer egy Lada 1500-essel ütközik a fedélzeti kamerás autó, meglehetősen kis sebességgel.

Az első esetben egy olyan útvonalon haladunk, amelynél a középső sáv változó irányú, de jól látható a felfüggesztett jelzőlámpákon, hogy a mi irányunkban van megnyitva a forgalom előtt. A felvételt készítő Nissan Tiida sofőrje megvárja, amíg elfogynak a belső sávban lévő autók, majd ő is előzésbe kezd – azonban ekkor bukkan fel szemből egy autóbusz, amelyet szabálytalanul előzni kezdett egy Lada. Mindkét sofőr fékez, a becsapódáskor már majdnem megálltak.

A második videón egy meglehetősen jeges lakótelepi úton haladunk, amikor szemből felbukkan a Lada, amelynek vezetője hiába fékezi blokkolóra a kerekeit, belecsúszik a már megállt kamerás autóba. Itt kevésbé intenzív a kontaktus a két autó között.


Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!