Hivatalosan csak a Pebble Beach-i autós rendezvénysorozaton leplezi le a BMW az új M4-es kupé tanulmányát a hétvégén, de máris itt vannak az autó fényképei, amelyeken egy Aurum Dust nevű egyedi fényezésű kupét láthatunk.

Meglehetősen cifra az első lökhárító, a légbeömlők által szabadon hagyott felületeken domborításokat, éleket, karbon légterelőt is láthatunk, egyedül a vesék alatt hagytak egy kis szabad felületet a rendszámtáblának. Az első sárvédő légkiömlője nagyobb méretű, mint azt az eddigi BMW-ken láthattuk, minden bizonnyal azoknál több levegő átáramlására méretezték.

A karbontetőt ezúttal az M GmbH jellegzetes színeiből álló csík díszíti, a hátsó lökhárító is sokkal kacifántosabb az eddiginél, nem is beszélve a sokkal nagyobb méretű karbon-betétről. Ebben ugyanúgy négy kipufogócsövet láthatunk, mint eddig – annak ellenére, hogy ezúttal nem magas fordulaton dolgozó szívó V8-as, hanem soros hathengeres turbó dolgozik a púpos motorháztető alatt. Hamarosan várható a BMW M4 tanulmány hivatalos bejelentése, a szériaautót a hírek szerint a jövő év elején ismerhetjük majd meg.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!