Az Interstate 295-ös úton egy forgalommal szemben haladó autóst próbált megállítani Douglas Cropper járőr, de az nem reagált az autójából kiszállt és integető rendőrre, hanem folytatta az útját.

Mivel nem sokkal később egy híd, és beláthatatlan kanyarok következtek az úton, a rendőr tisztában volt vele, hogy muszáj megállítania a Toyota Corollát, ha nem akar nagy balesetet, ezért az Interstate melletti közutakon a következő felhajtóig hajtott.

Két lehetősége volt a szabálytalan autós megállítására, a kerekeket kilyukasztó tüskék használata, vagy az ütközés, előbbire egyszerűen már nem volt elég idő, ezért utóbbit választotta. Az ütközés miatt végre megállt a Toyota, és a rendőr el tudott beszélgetni annak sofőrjével. A 88 éves Kenneth Gill állítása szerint a vízszámlát indult befizetni, és nem tudja, hogyan került az út rossz oldalára. Látta ugyan, hogy a rendőr megpróbálja leinteni, de túl veszélyesnek ítélte a megállást, és azért folytatta útját, mert nem látott kijáratot. A legszebb az egészben, hogy az idős embert semmivel nem vádolják meg, azaz büntetést sem kap azért, mert embereket veszélyeztetett, és még a jogosítványát sem veszik el. Úgyhogy aki netán az Egyesült Államokban vezet, jobban teszi, ha vigyáz. Ki tudja, hány, vezetésre alkalmatlan sofőrrel találkozik az utakon…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!