Alig pár nap van csak hátra a legújabb, szám szerint hetedik generációs Corvette leleplezéséig, de az eddig napvilágot látott képek-információk mellett itt vannak új ábrák a Chevrolet kupéjáról.

Először van a teljes műszerfalat mutató rajz, amelyen jól látszik, hogy nem bonyolították túl a dolgot, egy hatalmas méretű érintőképernyővel helyettesítették a középkonzolt, és úgy tűnik, a műszeregységben is csak a fordulatszámmérő marad mechanikus szerkezetnek, egyébként egy monitor kerül a kormány mögé.

Kívülről most a hátsó rész változásait tudjuk szemügyre venni, legfontosabb változás, hogy eltűnik a hatalmas hátsó üvegkupola, de megtartják a teljes szélességében felnyithat csomagtér fedelet. Nincs többé négy darab kerek hátsó lámpa, cserébe négy darab, középen kivezetett kerek kipufogóval vigasztalódhatnak a rajongók, amelyeken keresztül az új, 450 lóerős V8-s lélegzik. Hamarosan várhatóak az első hivatalos információk a C7-es Chevrolet Corvette-ről.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért