Noha halálhírét keltik, a Volkswagen Beetle köszöni szépen, jól van, épp most frissítették fel a 2017-es modellévre. A legjelentősebb változást az új első lökhárító jelenti az átalakított formájú légbeömlővel, és sötétebb tónusú lett a LED-es hátsó lámpa.

Két új karosszériaszín – Bottle Green és White Silver metálfény –, két új felni – 17 colos Philadelphia és 18 colos Ravenne – bővíti a kombinációs lehetőségek számát, a korábban Sport néven futó felszereltség mostantól kezdve R-Line névre hallgat. Minden Beetle esetében közös változás az új grafikájú műszeregység, több kárpit közül választhatnak a vásárlók.

Nem változik a motorok kínálata, az alapmotor az 1,2 literes TSI 105 lóerővel, az 1.4 TSI 150 lóerős, a 2,0 literes TSI 220 lóerős, a 2.0 literes TDI 110 vagy 150 lóerővel kérhető. Meglepő módon a Denim nevű speciális változat nem kap farmer-kárpitot, épp csak a külseje és a belső fényezett burkolatok lesznek szürkéskék színűek.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!