A Genfi Autószalonon jelentette be az Aston Martin az új, sportos autókat készítő AMR almárkát több tanulmány segítségével, és máris itt az első megvásárolható változat, amely a Vantage modellből készül. Sietnie kell annak, aki ilyet akar vásárolni, hiszen mindössze 300 példányt készítenek, és ezek közül csak 100 kapja meg a 6,0 literes V12-est. A V8-as 430, a V12-es 595 lóerővel kerül a motortérbe.

Túlságosan sok választási lehetősége nem lesz az ügyfeleknek, a következő kétszínű kombinációk léteznek: Scintilla ezüst és szürke, Ultramarine fekete és kék, Stratus fehér és narancs, Zaffre kék és vörös, illetve a feláras Halo Pack megrendelésekor a versenyautóról származó Stirling zöld és lime kombinációt kapja a karosszéria; utóbbinál felár nélküli extraként lehet kérni a légterelőkre a Union Jack zászló mintáját.

Az utastérben már több választási lehetősége van az ügyfeleknek, meghatározhatják a bőr/Alcanatara kárpit és egyes betétek színét is, de például a karbont nem lehet minden esetben eltakarni. A feláras extrák között karbon légterelő-csomag, kovácsolt alufelnik és titánium-kipufógrendszer is lesz, utóbbi 14 kg-mal csökkenti a saját tömeget a tizenkéthengeres motornál.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!