Nagyon kitettek magukért a PR-szakemberek a Suzuki Splash, vagy ahogy arrafelé, Indiában hívják a Maruti Ritz legújabb limitált szériájának megalkotásakor, hiszen a gyári kivitelhez képest 12 újdonságot kap az @buzz névre hallgató autó, amelyek közül 11-nek megfelelő jelzőt is találtak.

A karosszériára kívülről „stílusos” matrica-dekor, az „erős” lökhárító-védő, „tartós” sárfogó és „okos” légterelők kerülnek, ezek közül épp csak a második, a harmadik és a negyedik maradt le a gyári fényképről. Az ajtót feltárva rögtön az ember szemébe ugrik a „stílusos” küszöbborítás, az „elegáns” kormánykerék-burkolat, de vannak „tartós” szőnyegbetétek, „fejlett” CD-s rádió 6 darab „erőteljes” hangszóróval, és nem szabad megfeledkezni a „segítő” tolatóradarról sem, ahogy a „kényelmes” csomagtér-tálcáról sem.

Egyedül egyvalaminek nem sikerült magasztos jelzőt találni, mégpedig az autó legizzasztóbb részének, a műbőr üléshuzatoknak. Ezzel kapcsolatban csak annyit jegyeznek meg, hogy azok magukon viselik az autó nevét. Az imént felsorolt dolgokon kívül egyébként nincs semmi változás az autón, ennek megfelelően aki az alapváltozathoz rendeli meg az @buzz csomagot, az – ahogy a nyitóképen is látható – hátsó ablaktörlő nélkül kapja meg a Ritzet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!