Későn vette észre a Nissan USA, hogy néhány reklámkiadványban és marketinganyagban tévesen az elsőkerékhajtású Juke üzemanyagtartály-mérete szerepelt az összkerékhajtású változatnál. Igazság szerint a vásárlók nagy része valószínűleg észre se vette a dolgot, a Nissan azonban úgy látta jónak, ha levélben kér elnézést a vásárlóktól.

Nem egyszerű bocsánatkérést postáztak ki annak a 4000 vásárlóak, aki érintett a kérdésben, hanem rögtön egy 400 dolláros csekket is mellékeltek, kárpótlásul az okozott kellemetlenségekért. Aki esetleg nem él a csekk beváltásának lehetőségével, az visszavásároltathatja autóját a Nissannal, vagy beszámíttathatja azt egy másik Nissan személyautóba. Egy apró nyomdahiba tehát nagyjából 1,6 millió dolláros kiadást okozott a japán gyártónak.

Levélben kér elnézést - és küld egy 400 dolláros csekkett - a Nissan az összkerekes Juke vásálóknak, egy nyomdahiba miatt. Az Egyesült Államokban Levélben kér elnézést – és küld egy 400 dolláros csekkett – a Nissan az összkerekes Juke vásálóknak, egy nyomdahiba miatt. Az Egyesült Államokban