Egy apró logikai csavar azért van a Superman stílusában megvadított Optima Hybriddel kapcsolatban. Ha bevetésen van, Superman-nek nincs szüksége autóra, egyszerűen repül, ha pedig épp Clark Kent-ként tengeti az életét, akkor meg inkognitóban akar közlekedni.

A DC Entertainment (a Superman jogok birtokosa) a jövőben a „Mindannyian lehetünk hősök” kampányában fogja majd használni az autót, amely egyébként meglehetősen giccses alkotás, különösen a belső teret elnézve. Vajon maradandó nyomot hagy a sofőr homlokán, ha ütközéskor a kirobbanó légzsák nekinyomja a Superman-logót?

A módosítások leginkább csak a megjelenést érintik, kiszélesítették a kerékjáratokat, különleges effektfestékkel fújták le a karosszériát. Műszakilag mindössze a sportfutómű és a nagyobb felnik jelentik a változtatást az Észak-Amerikában bárki által megvásárolható Kia Optima Hybridhez képest.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!