Noha mindenki elalélt a New Stratos megjelenésétől, és a Ferrari-alapok miatt a tartalom is a formához illő volt, mégsem valósulhat meg Michael Stoschek álma, az autó sorozatgyártása. Az ok prózai: a Ferrari nem járul hozzá olyan autók gyártáshoz, amely az ő termékeik továbbfejlesztésével készül, és nem tesznek kivételt ez esetben sem.

De a német milliomos nem sokat bánkódik az olaszok döntésén, sőt, valószínűleg számolt azzal, hogy ez lesz a vége a tárgyalásnak, hiszen idő közben már újabb régi sportkocsi feltámasztásán gondolkodik. Most és a Renault Alpine A110-et nézte ki magának, és állítólag a szintén az Alpine feltámasztásán gondolkodó Renault márka is érdeklődik a projekt iránt, hiszen azzal ők a nagyszériás típusokon alapuló saját autó mellett viszonylag rizikómentesen jutnának egy igazán különleges autóhoz. Egyelőre azonban csak ötlet szinten létezik a francia sportkocsi újragondolása.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!