Immár hagyományosnak tekinthető, hogy a malajziai Suzuki forgalmazó megvadítja a Swift megjelenését, legutóbb 2013 végén tett ilyet az RR limitált szériával. Most ezt sikerült még tovább fokozni az RR2 limitált széria erejéig.

A közepes GL felszereltséget vették alapul, és telepakolták a karosszériát minden olyan gagyi-tuning kiegészítővel, amit csak a – jellemzően kínai – webshopokban lehet találni. Így került menetszél által „elfújt” fekete borítás a kerékjáratok köré, az első lökhárító kacifántos rátéttekkel lett lefelé megnyújtva és még ide is jutott egy kevés abból a karosszéria színére fényezett alsó betétből, amelyet a fekete műanyag alsó borítás alatt helyeztek el a küszöbön. LED-es menetfény helyett ezüstre fényezett kifliket látunk a lökhárító alsó részén.

Hátul hatalmas méretű kamu diffúzort látunk, talán azért kellett annyira fokozni a látványt, mert a hasmagasságot nem csökkentették. A képeken látható Baydide kék és Supreme piros színben választható a Suzuki Swift RR2, amelynek ezúttal se nyúltak a technikájához, azaz 1,4 literes 95 lóerős benzinmotor hajtja az első kerekeket négyfokozatú automatikus váltón keresztül. A vételár 69 888 ringgit, azaz 4,5 millió Ft, ezért a pénzért két légzsákot, blokkolásgátlót és 5 év garanciát is kap a vásárló.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!