A 2015-ös Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság fő szponzora a Kia, és ezt az alkalmat rögtön arra is felhasználják, hogy a 20th Century Fox stúdióval kötött megállapodás alapján készülő képregény-autó sorozat legújabb darabját bemutassák.

A Kia X-Car nem más, mint a Rozsomák karakter által ihletett Sorento. Az autógyár tervezőinek jobb híján nem maradt más választása, mint a karmok használata. Amíg azonban a képregényhős képes visszahúzni csont-karmait, az autónál azokat egyszerűen odacsavarozták a kocsi elejére és hátuljára. Jobban teszi az ember, ha nem lép le óvatlanul az X-Car elé az útra, mert nem csak elgázolja az autó, de rögtön fel is darabolja. A Kia tervezői egyébként új első lökhárítót, hatalmas kerekeket és némi fólia-dekort is adtak még a Sorentónak, hogy az méltó módon ünnepelhesse meg a teniszversenyt, és az azzal egy időben esedékes DVD/BlueRay premiert.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!