A Volkswagen konszern felmondta a márkakereskedői szerződéseit és most zajlik az újak megkötése, azért volt szükség erre a radikális lépésre, mert a jövőben a vásárlói preferenciák változásának megfelelően nagyobb hangsúly lesz az online értékesítésen, ahol közvetlenül a gyártól vásárolhatják meg autóikat az ügyfelek. Az Audinál június 5-én indul ez az értékesítési forma, az első autó pedig, amelyik kizárólag online megrendelésen keresztül lesz megvásárolható az Audi TT 45 TFSI quattro S Tronic alapján megépített Quantum Grey Edition limitált széria lesz.

Mindössze 99 darabot készítenek a Németországban 62 305 euró 3 centért kínált kupéból, amely egy express red belső dizájncsomagot és helyenként lemattított külső fényezést tartalmaz. Németországban az ügyfél kérésének megfelelő helyen és időben adják át az autót, a kért rendszámtáblával felszerelve, a részleteket az Audi Live Consultant nevű szolgáltatáson keresztül beszélhetik meg a márkakereskedések alkalmazottaival.

Your new car is just a couple of clicks away: Starting June 5, we are launching online #sales of new cars and are starting off with a true #classic: the limited special edition #Audi #TT Quantum Gray Edition. Discover more: http://di-ri.co/oZieS————————-Fuel consumption Audi TT Quantum Gray Edition 45 TFSI quattro S tronic in l/100 km: 7.0; Combined CO2 emissions in g/km: 161. Information on fuel consumption and CO2 emissions as well as efficiency classes in ranges depending on the tires and alloy wheel rims used. // www.audi.de/DAT-Hinweis

Közzétette: AUDI AG – 2019. május 27., hétfő