David Dopp hat gyermek apja, és teherautó-sofőrként keresi a napi betevőt. A 300 000 dollár értékű Lamborghini Murciélago Roadster nyereményautó sorsa természetesen az értékesítés lett volna, azonban a szerencsés nyertes nem tudta megállni a próbautat.

Sajnos hat órával a nyereményautó átvételét követően sikerült is összetörnie azt, egy 56 km/órás (35 mérföld/óra) övezetben nagyjából 80-nal hajtott, amikor elvesztette uralmát az autó fölött. A megpördülő autó egy kerítésnek csapódott, e közben megsérült a hátsó lökhárító, a jobb hátsó lámpa és a jobb hátsó sárvédő is, a kerítés egyik oszlopa pedig kilyukasztotta az olajteknőt.

Egy 640 lóerős olasz szupersportkocsi azért más dinamikával mozog, mint egy normál személyautó, igaz állítólag az is közrejátszott a balesetben, hogy a hőmérséklet fagypont körül volt, és nem volt teljesen száraz az aszfalt. A legszebb az egészben, hogy az autó mellé még egy autóversenyző-iskola elvégzése is járt ajándékként, hogy a szerencsés nyertes használni is tudja autóját.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!