Az Audi Hungaria Motor Kft. egy újabb szolgálati autóval támogatja a rendőrséget, így már három TT kupé és egy lépcsős hátú A3 található meg a flottában. Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója és Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató egy Audi TTS Coupé-t adott át Csizmadia Gábor, rendőr dandártábornoknak, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitánynak.

<kep252488>„Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás“, mondta Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója. „Az Audi TTS Coupé-val ma egy nagyszerű autót adtunk át a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak, amely nagy mértékben támogatja majd a rendőrök munkáját, és hozzájárul a közlekedésbiztonság növeléséhez. Ez az Audi TTS Coupé, amelyet elkötelezett munkatársainkkal prémium minőségben gyártottunk az Audi Hungariánál, immár a negyedik modell, amelyet a rendőrség számára átadtunk, és egy újabb fontos lépést jelent szociális felelősségvállalásunk terén.“

Az ibiszfehér Audi TTS Coupé esetén egy 310 LE teljesítményű 2.0 TFSI motor gondoskodik a gyors reagálásról a bevetéseken. Az Audi Matrix LED fényszórói minden látási viszony közt garantálják a biztonságot. A 2005-ben és 2008-ban átadott Audi TT, valamint a 2013 decemberében átadott A3 Limousine után a TTS Coupé immár a negyedik autó, amelyet az Audi Hungaria a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelkezésére bocsájtott. Még valamennyi modell napi szolgálatban van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!