A Nissan a 2026-os pénzügyi évig az eddig tervezett 4 helyett 5 újenergiás autót dob piacra Kínában, hogy fenntartsa a növekedési ütemét. A Pekingi Autószalonon megmutatott 4 tanulmány valószínűleg az eredetileg tervezett járműveket előlegezi meg, közös bennük, hogy mindegyiket a helyi partner Dongfeng segítségével készítették.

A Nissan Epoch akkumulátoros-elektromos személyautó városi és elővárosi közlekedésre, olyan embereknek, akik értékelik a megjelenést és a modern technológiát. Mesterséges intelligencia segítségével könnyítik meg a kommunikációt az autóval, ami képes felismerni a használó kedélyállapotát.

A Nissan Epic olyan villanymotoros szabadidő-autó, amelyet hét közben a városban használnak, hétvégén pedig túrázni mennek vele gazdái – minden körülmények között át tudja venni az irányítást az önvezető rendszer. Mobil energiaforrásként is használható az autó kempingezésnél vagy épp a természetben megrendezett partiknál, a fedélzeti rendszerei igyekeznek lenyugtatni az utasokat.

A Nissan Era hálózatról tölthető hibrid hajtású szabadidő-autó olyan városi lakosoknak, akik az autójukat második otthonukként kezelik. A fejlett kapcsolódási szolgáltatásokkal rendelkező fedélzeti rendszer, a zéró gravitációs ülések és a légrugós felfüggesztés kényelmes haladást tesz lehetővé. A biztos előrejutásról az e-4ORCE összkerékhajtás gondoskodik.

A Nissan Evo plug-in hibrid hajtású szedán hétvégi túrázáshoz, amelyben az egész család jól érzi magát. A fejlett vezetőtámogató rendszerek mellett a mesterséges intelligencia segítségével működő digitális segéd is mindent megtesz az utazás gördülékeny lefolyása érdekében.