Idén azonban mindkét show hatalmas meglepetéssel készül: 2012. március 30 és április 1. között a két rendezvény közös belépővel, egyszerre kerül megrendezésre! A vadonatúj kezdeményezés szerves alkotórészeként, további három partner rendezvénnyel közösen, az elmúlt évek legkomolyabb járműfesztiválja debütál a nagyközönség előtt!

ÖT NEVES RENDEZVÉNY, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!
Carstyling.hu Tuning Show 2012 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
Budapest Motorfesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása
EMAT 2012 - az Épített Autók és Motorok találkozójának idei felvonása
GYMKHANA Országos Bajnokság - hazánk új autósportjának első idei versenye
Budapest Tatto Expo 2012 - Magyarország legnagyobb tetováló expója

Az öt rendezvény a Hungexpo négy csarnokában, összesen 40.000 m2 fedett, és 45.000 m2 kültéri területen zajlik majd le. A hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra be, hatalmas show és rengeteg látványos program kiséretében! Hogy mire számíthatsz, weboldalainkon megtekintheted, a továbbiakban pedig érdemes lesz követni a www.tuningshow.hu, és a www.motorshow.hu híreit, hiszen folyamatosan adagoljuk majd az újdonságokat, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Némi ízelítő a 2012-es év tuning autós felhozatalából:
Külföldi exkluzív autócsodák, csúcskategóriás vendégautók!
Összesen 11 ország több, mint 150 csúcskategóriás tuning autóját és címlapautóját látjuk vendégül szerte Európából!
GYMKHANA Országos Bajnokság
A Ken Block neve által fémjelzett, a tavalyi Tuning Show-n született új sportág idei első országos bajnoki futama ezúttal is a Hungexpón!
Élő tuning autó építés: egy vadi új Volkswagen Passat!
Kövesd végig élőben egy tuning autó épülését a show három napja alatt, a széria állapottól a végkifejletig!
Folyamatos programok a kültéren és beltéren egyaránt!
A programok idén egy percre sem állnak meg: a kültéri arénában, a verseny mellett drift és streetfighter bemutatók, színpadunkon folyamatos showműsor lesz megtekinthető!
Tuning Expo óriási kedvezményekkel!
Vásárolj meg mindent a létező legkedvezményesebb árakon! Több, mint 100 kiállító cég kínálatából válogathatsz, akik a legnagyobb akciókkal várnak a szezonnyitón!
Miss Carstyling 2012!
A hazai autós rendezvények legnépesebbbb hostess gárdája mellett, idén is sor kerül a nagy sikerű Miss Carstyling szépségversenyre.

És ez még nem minden!
Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett! Ne feledd tehát: összesen közel 85.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel várunk szeretettel Téged, és minden tuning-fanatikust március 30. és április 1. között Budapesten, a Hungexpo területén, idei évadnyitó rendezvényünkön!

További információk: www.tuningshow.hu, www.motorshow.hu

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!