A texasi Woodlands városában található Crave Luxury Auto kereskedés kínálja – kínálta – eladásra a mindössze 1721 mérföldes, azaz 2769 km-es futásteljesítménnyel rendelkező, 2009-ben gyártott Koenigsegg CCX-et, amely pénteken semmisült meg egy közúti balesetben.

A szemtanúk elmondása szerint a határátkelő után nagy sebességgel száguldott az autó Nuevo Laredo felé, amikor a vezető elveszítette felette az uralmát. Többször megpördült az autó, amelynek utascellája ugyan épségben maradt, de szinte minden más leszakadt róla. A sofőrt és az utast kórházba szállították, állapotukról nincs információ.

Eleinte egyébként 1,35 millió dollárt kértek a 67-es alvázszámú Koenigsegg-ért, a baleset idején már 1,25 millió dollárral is beérték volna. Noha egy ilyen értékű autónál sok mindent meg lehet javítani, nem valószínű, hogy ezt a példányt helyreállítják, hiszen nem maradt ép alkatrésze. Arról nem is beszélve, hogy a baleset idején nem volt biztosítás az autón, azaz a kárt az autókereskedésnek kell fizetnie.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!