Tavaly decemberben adtunk róla hírt, hogy jelenleg tulajdonosa megpróbálja értékesíteni a Miami Vice tévésorozatban szereplő egyik Ferrari Testarossát, de úgy tűnik, eddig senki nem élt az alkalommal, hogy alig 1,75 millió dollárért az övé legyen a tévétörténelem egy kis darabja.

A Pebble Beach autós rendezvénnyel párhuzamosan zajló, a Mecum aukciós ház kaliforniai Montereyben augusztus 13-15-én megrendezésre kerülő árverésén keresnek új tulajdonost az autónak – talán a sok dúsgazdag között lesz olyan, akit érdekel majd a majdnem gyári állapotú autó. Az éjszakai felvételek miatt az eredetileg fekete autót fehérre fényeztették át, egyébként mindene eredeti, amiről egyfelől a Ferrari North America, másfelől a Ferrari Classiche tanúsítványa is árulkodik.

Azért maradt meg ilyen jó állapotban ez a Ferrari Testarossa, mert a forgatás végén leállították, és csak a tavalyi év végén szedték elő. Ekkor újra teljesen működőképes állapotba hozták, amikről röviden csak annyit mondanak, hogy a munka során a 180 fokos hengerszögű V12-es motort kiszerelték, és mintegy 8000 dollárba került az egész mutatvány. Arról nem szól az árverési értesítő, hogy hány dolláros becsült leütési árra számítanak.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!