Jó úton van a Ferrari aktuális csúcsmodellje, a LaFerrari elnevezésű alkotás afelé, hogy végleg elfogadják azt igazi Ferrarinak a rajongók is. Ugyan még egy se égett el öngyulladás következtében, de az első példány már megpörkölődött.

A Trento-Bondone Hill Climb rendezvénynek két kiemelt műsorszáma volt, a driftautók mellett a Ferrari Parádé. Utóbbin vett részt a LaFerrari, amely az alábbi videón 0:35 körül jön a képbe, majd a hajtűkanyart követőn távozik – itt már mintha füstölne a kocsi hátulja.

A célba érést követően már alaposan megolvadt hátsó lökhárítóval fotózták le a szuperautót, majd nem sokkal később készült az alábbi rövidke videó, amelyen saját erőből áll be a LaFerrari a zárt utánfutóba. Ez arra utal, hogy talán a hibrid rendszer egy eleme nem bírta a hegyi felfutó által jelentett igénybevételt, és túlmelegedett. Az olaszok egészen biztosan vizsgálják már a problémát.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!