Az olasz Pagani manufaktúra csak nemrég kezdte meg a Huayra gyártását, a reménybeli tulajdonosoknak éveket kell várniuk autójukra, és egyelőre még csak szóba se került a nyitott változat. Azonban úgy tűnik a képek alapján, hogy egy kínai ember nem tudott tovább várni, és megépítette magának az autót.

Előre kell bocsájtani, hogy jelen pillanatban a képeken kívül nincs információnk az alkotásról, amely még befejezésre vár: a szélvédő helyén csak egy fekete műanyaglapot látunk, és a szellőzőrácsok se tűnnek funkcionális daraboknak, és a hátsó lámpák helyén is csak egyszerű csövek vannak.

Egyes fotókon a háttérben befejezésre váró műanyag karosszériákat látni, de nem tűnik igazi autógyárnak a csarnok – talán kis szériás, elektromos autókat gyártanak itt? Néhány részlet erősen hasonlít az olasz szuperautóra, de azért könnyen fel lehet ismerni, hogy nem egy eredeti autóval van dogunk. Még megsaccolni se tudjuk, hogy milyen technika rejtőzik (fog rejtőzni?) a műanyag héj alatt. Abban biztosak lehetünk, hogy nem az AMG által felkészített Mercedes V12-es muzsikál az ülések mögött.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!