Épp tesztúton volt egy narancssárga Lamborghini Aventadorral tulajdonosa, egy motorcserét követően épp csak visszakapta sportkocsiját, amikor az menet közben kigyulladt az autópályán.

A sofőr a problémát észlelve megpróbálta elhagyni az autópályát, de csak a lehajtóágig jutott, ahol aztán még időben ki tudott szállni utasával együtt. Mire azonban a tűzoltók a helyszínre értek, már hatalmas lángokkal égett az autó – nemcsak az aszfalt, de a szalagkorlát is károsodott a nagy hő miatt -, és az oltást követően csak a Lamborghini orra maradt épen.

Azt nem tudjuk, miért kellett kicserélni az Aventador eredeti motorját, illetve hogy márkakereskedésben végezték-e a nagy munkát. A hírek szerint egyébként a hűtőrendszer meghibásodása miatt melegedett túl a motor, majd gyulladt ki a motortér. Az autópályán hatalmas torlódást okozott, hogy sokan lelassítottak nézni a hatalmas lángokkal égő sportkocsit, de baleset szerencsére nem történt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!