Egy építőipari/bányászati társaság tulajdonosa a Mercedes-Benz teherautók rajongója, a céges flottában több mint félezer Actros és Arocs szolgál, így nem csoda, hogy a most megrendelt három lakókamionból álló együttesnek is ez az Actros típus volt az alapja. A három jármű közül egy a családi használatra szánt lakóautó, van egy, ahol 2 lónak van helye és van még egy kis lakótér is, a harmadikban 8 lónak alakítottak ki istállót.

A lakóautóban olyan külső konyha van, ahol a csapból hideg/meleg víz vagy épp szóda folyik, dupla hűtőszekrény, mikrohullámú és hagyományos sütő és gázfőzőlap is van. A lakótérben az elektromos kályha és a borhűtő jelenti a különlegességet, a bútorok és kárpitok mind természetes anyagból készültek. Az emeletes ágyak mindegyike saját TV-t kapott, a fő hálóban is van külön TV. A fürdőben kőburkolatok, pezsgőfürdő, infraszauna és automata öblítésű WC kényeztet. Az okosjármű minden funkciója alkalmazásból vezérelhető.

A középső járműnél rugalmas az állatszállító rész kialakítása, kevés szereléssel megoldható, hogy versenyautót is lehessen ott szállítani, de a lakótér is kiterjeszthető ide, ha épp arra lenne szükség. A Mercedes-Benz a Vegini Motorhomes céggel közösen építette meg a járműveket. A 8 állásos lovardában 5 fős személyzetnek van ágya, nekik zuhanyzós fürdőszoba jutott. Ennek a járműnek a különlegessége, hogy olyan daru is van, amellyel a lesántult lovakat lehet beemelni a párnázott boxba.