Már nem szorítkozik egyedül a távol-keleti országra a kínai kultúra, ezért lehet, hogy a Rolls-Royce által a február 10-én kezdődő Sárkány éve alkalmából készített 4 darab Year of the Dragon különleges modell 3 kontinensre kerül. A 3 darab Phantom Extended mellett 1 Cullinan kapja meg az egyedi kialakítást, aminél minden a mesebeli lényről szól.

Az anyósülés előtti panelra kézzel festik fel a sárkányt, 1-1 kép elkészítése 3 napig tartott. Először is elkészült egy alapréteg, amire aztán egyre élénkebb színekkel vitték fel az újabb rétegeket, ráadásul mind a 4 réteget külön-külön lakkozták le, így tényleg térbeli képet mutat a végeredmény. Az üléskárpit fekete vagy fehér, mindkettőn nagyon látványosan jelenik meg a vörös cérnával varrott sárkány, amelynél az öltések irányával és hosszával tették mozgalmassá a megjelenést. Az ábránként 5449 öltés elkészítése 20 munkaórába került. Egyediek a lehajtható piknikasztalkák is, amelyeknél rozsdamentes acélból és aranyból készítik az intarziát; 3 autónál a kínai horoszkóp, a 4. esetén egy sárkány látható ezeken. A tetőkárpiton megjelenő sárkány elkészítése 3 hónap tervezést igényelt, a 667 darab LED-ből álló sárkányt további 677 darab LED veszi körbe, ezeknek az elhelyezése több mint 20 órába került.

A Rolls-Royce Phantom Extended számára ezüst/fekete vagy cseresznyepiros fekete színkombinációt készítettek, a Cullinan fényezése cseresznyepiros és Selby szürke. A díszcsíkot Főnixpiros színnel készítik, és a sárkány motívum itt is megjelenik.