Mifelénk már a Malibu a Chevrolet márka csúcsmodellje, de Kínában még mindig gyártják elődjét, az Epica nevű limuzint. Ennek hamarosan érkezik a felfrissített változata, amelynél szokatlan módon nem növelik, hanem csökkentik a hűtőrács méretét.

A jelenleg gyártott változaton a Chevrolet logóval elválasztott légbeömlő alsó részét foglalja el a rendszámtábla, a még az év vége előtt a kereskedésekbe kerülő változaton a légbeömlő alatt helyezkedik majd el a hatósági azonosító, és egy kicsit feljebb költözik a márkajelzés. Az alsó, jelenleg egy részes légbeömlőt is tagolják, különválasztják a ködlámpákat.

Az első lökhárító kivételével más változás nem lesz, hiszen az Epica a Malibu mellett egy olcsó alternatívát jelent a kínai vásárlóknak. Az erőforráshoz sem nyúlnak, továbbra is csak az 1,8 literes, négyhengeres benzinessel készül majd az autó, ami 5-ös kézi vagy 6-os automatikus váltóval lehet párosítani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!