Nagyon kedvesek voltak a Mercedes szakemberei, akik nyilvánvalóan tisztában vannak azzal, hogy egy haszonjármű modellfrissítése önmagában még nem a világ. Ennek megfelelően megkönnyítik az ember/kémfotós dolgát azzal, hogy egymás mellé állították a jelenlegi, és a hamarosan várható felfrissített példányt.

Így könnyen kivehető az álcázás ellenére, hogy megnövelik a hűtőrács méretét, az Euro 6-os dízeleknek (és 3,5 literes V6-os benzinesnek) még több hűtőlevegőt biztosítanak a szélesebb légbeömlőn keresztül.

További, említést érdemlő változások: a motorháztető közepére kerül egy enyhe törés, a fényszórókban meg ott a LED-es nappali menetfényt, és úgy tűnik, a hátsó lámpákat is lecserélik. Még az idén a kereskedésekbe kerül majd a megújított Mercedes Sprinter haszonjármű, amelyhez minden bizonnyal a cég legújabb fejlesztésű aktív biztonsági rendszerei is elérhetőek lesznek majd felár ellenében.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!