Miután a Palio kisautót leváltotta, és bemutatta a Grand Siena nevű új lépcsős hátút, a Fiat brazil részlege kezelésbe vette a meglévő autókat, és alaposan felfrissítette őket. Új, egyedi megjelenés kapott a lépcsős hátú Siena, a kombi Palio Weekend és a Strada pickup.

Amíg kívülről mindhárom modell a saját útját járja, belül ugyanazt a műszerfalat találjuk, azonban az óracsoportok eltérőek, és a szabadidő-autós változatokban (kombi és pickup) még kiegészítő terepjárós műszereket is találunk középkonzol felett. Javult a biztonsági felszereltség is azzal, hogy minden változathoz alapáron adják a két frontális légzsákot és a blokkolásgátlót.

Az 1,0 literes négyhengeres csak a Sienához érhető el, ezen kívül még 1,4-essel vásárolható meg. A Palio Weekendnél és a Strada esetén utóbbi az alapmotor, amelyen felül még 1,6-os és 1,8-as négyhengeres rendelhető, utóbbihoz robotizált váltót is lehet párosítani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!