Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt tuningverdát sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 24-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az eddigi német autós sormintát azonban most egy vérbeli amerikai sportkocsi töri meg.

Ezúttal is a WestEnd City Center adott otthont a nyilvános autóépítésnek, a kiállításig hátra lévő időben a szervezők elvégzik a szükséges papírmunkát is, azaz legálisan közlekedhet majd átépített autójával a nyertes az utakon. Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt két évben Audi TT, előtte BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra.

Az idei alany pedig egy ötödik generációs, 4,0 literes V6-os motorral ellátott Ford Mustang Coupé, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben! Az autó számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kasztni-elemekkel, ültetett futóművel és nagyobb felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, két árnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa akár a környezettudatos közlekedés oltárán is áldozhat majd, hiszen a csomagtéri installációban egy, az autó akkumulátoráról tölthető elektromos roller is helyet kapott.

Az egyedi Ford Mustang Coupé kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (március 24-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón. Az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi Automobil és Tuning Show öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében.

A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának! Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek
Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása:
március 22-23: 9:00-19:00 óráig
március 24: 9:00-18:00 óráig