Még több pénzt költhetnek majd el extrafelszerelésekre a Mercedes-AMG GT 4 door kupé vásárlói, a gyári megfogalmazás szerint az eddiginél nagyobb teret biztosítanak az egyedi jármű kialakításához.

Több könnyűfém felni, több karosszériaszín és több belső hangulat közül lehet választani, a motorkínálatban – még – nincs változás, tehát a 800 lóerőt meghaladó rendszerteljesítményű plug-in hibrid modellre várni kell egy keveset. Addig a hathengeres modellekhez felár ellenében kérhető a nyolchengeresek megjelenése, beleértve a pirosra festett féknyergeket. Három új karosszériaszín jelent meg a választékban, a spectral blue metallic, a spectral blue magno (matt finis) és a cashmere white magno (matt finis).

A vezetőtámogató rendszerek tudását növelték, a működésen finomítottak, alapfelszereléssé tették a teljesen vetített műszerfalat az MBUX digitális segéddel. A légrugózásnál új szabályzószelepek beépítésével javították a lengéscsillapítást, ami lehetővé tette, hogy Comfort módban az eddiginél kényelmesebb haladásra legyen képes az autó. A felfrissített tudású és megjelenésű Mercedes-AMG GT 4 door augusztusban érkezik meg a márkakereskedésekbe.