Köztudott, hogy a legnagyobb kapacitású karosszériajavító- és fényezőműhelyei az autószállítással megbízott cégnek van, ahol a szállítás közben keletkezett kisebb-nagyobb sérüléseket hozzák helyre, még mielőtt a márkakereskedések megkapnák az autókat. Az itt látható McLaren 650S azonban még ezeken is kifogna.

Még a szállítás közben alapvető védelmet nyújtó szivacstömböktől, a kormányt és az üléseket védő műanyagtól se szabadították meg az autót, amelyet sikerült alaposan összetörni. Az itt látható fényképeken kívül nem sokat tudunk az eset körülményeiről, beleértve a helyszínt is; a karambolos autó hátsó szélvédőjén elhelyezett ontarioi rendszám alapján a McLaren Toronto márkakereskedés az esélyes.

Igen nagy valószínűséggel az autót a kereskedésbe szállító teherautó sofőrje gondolta úgy, hogy ha már egyszer a volán mögé ül, hogy leálljon az autóval a trélerről, akkor kanyarodik vele egyet. Ez a kanyar hirtelen véget ért egy, az iparterületen található cég reklámtáblájában, amelyet kiütött a helyéről. Az anyagi kár jelentős, ráadásul van egy mérges ügyfél, akinek már biztos jelezték, hogy napokon belül beleülhet új autójába. Persze ez a 650S még bőven a javítható kategóriába tartozik, de ennyire a forgalmazás elején még nem szokott minden alkatrész raktáron lenni az autókhoz, ennek megfelelően elhúzódik majd a helyreállítás.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!