Még nem is nagyon kezdték meg az első autók kiszállítását az ügyfeleknek, de máris itt vannak az első képek egy Ferrari F12berlinetta balesetéről – ráadásul a mobiltelefonnal készült képeket elnézve a sportkocsi vezetője volt a hibás.

Guangzhou városában, azon belül is a Jiefang Hídon készült ez a két fénykép január 6-án este, amelyeken az látható, hogy az összetört autók vezetői a kocsik mellett állnak. A Ferrari hátulról meglökött egy szabadidő-autót, ami meglökte az előtte lévő kocsit. Nem tűnik súlyosnak a kár, de igen jelentősen lehetnek a következmények, a Ferrarin ugyanis nincs rendszámtábla, se végleges, se ideiglenes, azaz nincs semmiféle biztosítása/regisztrációja, azaz zsebből fizethet majd a sofőr a javításokért – persze a büntetésen felül. Az autó egyébként három nappal korábban érkezett meg a helyi Ferrari kereskedésbe, valószínűleg annak egy alkalmazottja vezette az autót, de e tekintetben biztosat nem tudunk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért