Kevésbé informatív képeket sikerült készíteni egy erősen álcázott kompakt egyterűről, ami minden bizonnyal a Chevrolet kínálatában az Orlando alatt tátongó űrt hivatott betölteni. A rüsselsheimi rendszám árulkodik egyedül, eddig nem is tudtuk, hogy a GM egy újabb kompakt egyterűn dolgozik.

Úgy tűnik, ahogy az Orlando a Zafira (és a Zafira Tourer) olcsóbb megfelelője, úgy az új egyterű a Meriva testvére lesz. Költségtakarékossági okokból valószínűleg lemondanak az egymással szembe nyíló ajtókról, és a nagyobb modellhez hasonlóan itt se lesz olyan sokoldalú az ülés.

Kisebb az Orlandónál a Chevrolet új egyterűje - minden bizonnyal csak ötszemélyes lesz Kisebb az Orlandónál a Chevrolet új egyterűje – minden bizonnyal csak ötszemélyes lesz

Az autóval egyébként nem teljesen előd nélküli típus lesz a Chevrolet európai kínálatában, az utód nélkül búcsúzó Nubira kombi szerepét is átveszi majd. Ránézésre (az álcázás vastagsága alapján) még jó egy évünk van a hivatalos leleplezésig, a sorozatgyártás még távolabb lehet.

A rüsslesheimi rendszám árulkodik, még nagyjából két évet kell várnunk az autóra A rüsslesheimi rendszám árulkodik, még nagyjából két évet kell várnunk az autóra