Mivel a sajtófotó-készítésen már álcázás nélkül lefényképezték a Volvo XC40-est, a gyár úgy döntött, hogy nem álcázza a prototípusokat. De azért nem is könnyíti meg a lesifotósok dolgát, épp ezért éjszaka küldött ki tesztelésre egy feketére fényezett példányt, de szerencsére elég erős vaku volt a fényképezőgépen.

Most közelről sikerült elkapni a svédek új szabadidő-autóját, így már látjuk az alapváltozat lökhárítóit is, amelyekből hiányoznak az ezüst betétek. Tulajdonképpen ezek jelentik az egyedüli változásokat a korábbi képekhez képest.

Műszakilag nem várható eltérés a V40-től, minden bizonnyal a legtöbb XC40-est elsőkerékhajtással értékesítik majd (ez a fekete autó), de az erősebb erőforrásokhoz összkerékhajtás is elérhető lesz (a korábban fotózott barna példány). Magától értetődően a teljes kényelmi- és biztonsági arzenállal felszerelik majd az autót, amely a többi XC modellhez hasonlóan a sorozat csúcsmodelljeként jelenik meg a választékban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!