Hivatalosan még csak álcázott prototípusként ismerhetjük a Bentley Bentayga nevű óriás-szabadidő-autó formáját, de Kínában már nagyon készülnek az újdonság piacra dobására, és már el is készítették az autó kicsinyített, nagy valószínűséggel 1:43-as méretarányú modelljét. Ennek a képei kerültek fel az internetre.

A talapzaton szereplő márkajelzés alapján a gyár által megrendelt kisautóról lehet szó, és erre utal, hogy a Bentley EXP 9 F elnevezésű tanulmány vonalvezetését látjuk itt is, épp csak az embereket megosztó részletek hiányoznak.

A technikáról annyi ismert, hogy ebben az autóban debütál majd a továbbfejlesztett 6,0 literes W12-es, amely már hengerlekapcsolással is spórol, miközben 600 lóerő fölé növelik annak teljesítményét. Ezt követően majd benzin-elektromos hibrid hajtással is kínálják majd a Bentley Bentaygát, ebben az esetben a 4,0 literes V8-as biturbó lesz a belső égésű motor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!