Tíz évvel ezelőtt született meg az első Logan, amely megváltoztatta a Dacia márka megítélését az emberek fejében, illetve piactól függően a Renault/Tondar/Nissan vásárlók is megtanulták nagyra értékelni az egyszerű és olcsó közlekedési eszközt.

Ma, alig egy évtizeddel később pedig már az olcsóautók kategóriájának határait feszegeti a Dacia modellkínálat, hiszen az összes típushoz választható Prime nevű csomag kis túlzással már fényűzőnek is nevezhető. Könnyen meg lehet majd ismerni az ünnepi autókat, hiszen azok karosszériáját a Cosmos Kék elnevezésű metálfény borítja, a felnik és a külső tükrök háza sötétszürke.


 
A Sandero, Logan, Duster, Dokker és Lodgy (egyedül a Dokker haszonjármű vásárlói nem ünnepelnek) modellek Lauréate felszereltségére épül egyébként a születésnapi csomag, amely a szériafelszereltségen felül tempomatot és sebességkorlátozót, bőrkormányt és a továbbfejlesztett Media Nav érintőképernyős fejegységet kapja. Az összes motor- és hajtásváltozattal választható a születésnapi Prime változat, amely Magyarországon márciustól rendelhető, az első ügyfelek pedig áprilisban kapják meg különleges Daciájukat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!