Be Bop lökhárítót kapnak a csúcs-felszereltségű Kangoo-k 2011-től Be Bop lökhárítót kapnak a csúcs-felszereltségű Kangoo-k 2011-től

Legszembetűnőbb változás, hogy a két legmagasabb felszereltségi szint rendelése esetén a normál, ötajtós személyautókhoz is a Be Bop változatról ismert, ezüst betétes lökhárítót adják. A hét meglévő szín mellé két új metál- és egy normál fényezést is kínálnak.

Az új évtől széria a kesztyűtartó-fedél az összes Kangoo-ban Az új évtől széria a kesztyűtartó-fedél az összes Kangoo-ban

Mivel a luxusváltozatokat csak kevesen veszik, sokkal fontosabbak a belső teret érintő módosítások. Az összes változatban újak a kárpitok, a műszerfal alsó része sötétebb lett, a felső része grafit fekete, a középkonzolon módosították a légkondicionáló-vezérlőjét. Módosították az egyes felszereltségek tartalmát is, például mostantól az összes személyautóban lesz kesztyűtartó-fedél. A motorkínálat egyszerűsödött, az Euro 5-re való átállást követően benzinesből csak az 1,6 literes választható, az 1,5 literes dCi 75, 90 és 110 lóerővel kérhető.

Új kárpitot kapnak a személyautó-változáatok Új kárpitot kapnak a személyautó-változáatok

A különleges Be Bop változat esetén a fekete műszerfal, krómozott kilincsek, és a 90 és 110 lóerővel választható Euro 5-ös dízel jelenti az újdonságot. A teherautók ugyanúgy tíz karosszériaszínben kérhetőek, mint a személyautók, itt is alapfelszerelés a fordulatszámmérő, és ezek még rendelhetők Euro 4-es motorokkal is.