Elérte a divathullám a Volkswagen Caddyt is, egészen pontosan annak a rövid tengelytávolságú személyautó változatát. Párizsban mutatják be a Caddy Cross változatot, amelyet a jövő év elejétől lehet megvásárolni.

Tavaly mutatták be az Edition 30 limitált szériás autót a típus (akkor még Golf I alapú pickup volt) piacra dobásának évfordulóján. Az évforduló elmúlt, most meg visszatért az autó, szabadidő-autós körítéssel, ami szigorúan optikai változásokat jelent.

A fekete műanyag védőburkolat értelmét megkérdőjelezi az ezüstre festett, tehát sérülékeny betét. Ezen kívül színezett ablakok, egyedi 17 colos felnik és ezüst színű tetősínek teszik teljessé az optikai csomagot, no meg az extraként elérhető, egyébként csak a Sciroccóhoz kínált Viper Green fényezés. Az utastérben kétszínű kárpitozás és szürke varrása készített bőrkormány/váltógomb teszi teljessé a képet. Öt/hétszemélyes utastérrel, és az összes motorral lehet kombinálni a Cross felszereltséget, így akár összkerékhajtással is elérhető.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!